Персональный блог BARS-SIMF :)
MD "FORTUNE-M2". - Страница 166 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Статистика

Приветствую Вас, Гость · RSS 18.11.2024, 21:39

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: bars-simf  
MD "FORTUNE-M2".
tankist01683503Дата: Понедельник, 07.11.2016, 10:28 | Сообщение # 2476
Майор
Статус: Offline
Цитата Leshka ()
Засада. А если ввести ограничение отстройки грунта от -10 до +10. Не думаю что дальше кто либо отстраивает.
Позвольте спросить. На каких это догадках или может опыте базируется Ваша мысль?

mozkalikДата: Понедельник, 07.11.2016, 12:26 | Сообщение # 2477
Подполковник
Отвечать вопросом на вопрос (Еврейское преимущество) - и крайне не уважительно к другим ... Это наблюдается во многих Ваших постах на этом форуме ....

LeshkaДата: Понедельник, 07.11.2016, 13:39 | Сообщение # 2478
Полковник
Цитата tankist01683503 ()
Позвольте спросить. На каких это догадках или может опыте базируется Ваша мысль?
На тех "догадках" что после того как  BARS исправил ошибку в БГ, то теперь сами посмотрите на сколько и куда будет отстраиватся грунт. Думаю никаких -45 и +45 теперь не будет. по простой причине что ферит теперь держатся будет жестко 00. Окромя пользователь сам загонит туда грунт. Напомню что в прошлых прошивках при неправильной настройке то зачение попугаев то шкалу бросало куда попало. Вот отсюда и пришла мысль зачем нам аж такие большие сдвиги с рабочего меню. Нет так нет это всего лишь прилетевшая мысля.

Сообщение отредактировал Leshka - Понедельник, 07.11.2016, 13:50

SDRДата: Понедельник, 07.11.2016, 13:43 | Сообщение # 2479
Генерал-полковник
Цитата Leshka ()
Думаю никаких -45 и +45

Смотря для чего, я же написал Вам, что для своих целей, мне нужно  -45. Если Вам это не нужно, это совсем не значит, что всем также не нужно.

LeshkaДата: Понедельник, 07.11.2016, 13:51 | Сообщение # 2480
Полковник
Цитата SDR ()
Смотря для чего, я же написал Вам, что для своих целей, мне нужно  -45

Я просто написал первые увиденные цифры. Ради бога не нервничайте.

AmadeusДата: Понедельник, 07.11.2016, 14:36 | Сообщение # 2481
Лейтенант
Я взагалі вважаю, що можна було-б більше розширити шкалу грунта до +95 - 95, щоб шкала грунту відповідала цифрам ВДІ. Це б давало можливість максимально точно відлаштуватися від грунту і давало-б додаткову інформацію на скільки кроків потрібно зміститись щоб отримати правильне відлаштування.
Для прикладу: ВДІ грунту показує + 86, відповідно потрібно зміститись на 9 кроків щоб отримати +95 (або на 10, щоб було -95)

mozkalikДата: Понедельник, 07.11.2016, 18:14 | Сообщение # 2482
Подполковник
Могу заметить если внимательно посмотреть на отстройку от грунта - то проскакивает циферка  +-95 что ещё нужно ????

AmadeusДата: Понедельник, 07.11.2016, 18:36 | Сообщение # 2483
Лейтенант
Цитата mozkalik ()
проскакивает циферка +-95
Не на всіх приладах / котушках... Буває навіть на різних приладах з однією котушкою по різному... буває так, що +93, а наступна вже -93, що в принципі теж в межах норми...
Та й я не про це.
А про те, що:
Цитата Amadeus ()
Це б давало можливість максимально точно відлаштуватися від грунту і давало-б додаткову інформацію на скільки кроків потрібно зміститись щоб отримати правильне відлаштування.Для прикладу: ВДІ грунту показує + 86, відповідно потрібно зміститись на 9 кроків щоб отримати +95 (або на 10, щоб було -95)

Подібна правка не є чимось дуже принциповим, просто як додаткова зручність. В будь якому разі, вирішуватиме автор.
А от зробити більш гнучким налаштуванням масок, я б дуже просив!

Сообщение отредактировал Amadeus - Понедельник, 07.11.2016, 18:38

solovey_Дата: Понедельник, 07.11.2016, 20:22 | Сообщение # 2484
Подполковник
Цитата Amadeus ()
А от зробити більш гнучким налаштуванням масок, я б дуже просив!
Покажи що копаєш? biggrin .Якісь бажання не традиційні biggrin .Я потестував 114 ніби не погано.Дінарика бронзового  витягнув з фіскаря.пару фібул,хата вибита.Два сектори закриті Шіфт -25.А що масками ще потрібнозакривати?Люміній сигналить від -30 до +70 по ВДІ на всіх МД!Монєти також в залежності від глибини і кута ,мають різне ВДІ.То шо треба закрити? biggrin  http://cab.violity.com/user/49432/lots    ....

Сообщение отредактировал solovey_ - Понедельник, 07.11.2016, 20:25

AMDДата: Понедельник, 07.11.2016, 21:52 | Сообщение # 2485
Полковник
А подскажите что это у меня мб грунт на пахоте, что отстроиться не получаеться в автомате, а пробую отстраивать в ручную тоже  не получается... вобщем картина такая: нашел чистое место, поднимаю опускаю датчик грунт -85 нажимаю стрелочку грунт перескочил на +85, посдкажите как и что это такое ?

solovey_Дата: Понедельник, 07.11.2016, 22:07 | Сообщение # 2486
Подполковник
Цитата AMD ()
на пахоте
Потрібно вибирати середньо-арифметичне biggrin ,фільт 3-5.ток 70 мА.Сенс 10.А з міндобривом(на пахоте) маску закривати до +80.

AmadeusДата: Понедельник, 07.11.2016, 22:08 | Сообщение # 2487
Лейтенант
Цитата solovey_ ()
Покажи що копаєш?
Як і всі - землю! biggrin
Тільки в різних місцях і з різними умовами пошуку. Тому в деяких місцях, де в буквальному сенсі ковер з фольги, цілі до +20 взагалі не цікавлять, їх би закрив, щоб хоча-б частину шмурдяка не чути. Бо перевірка подібних сигналів займає дуже багато часу.
І до речі, не чемно тикати незнайомим людям, на майбутнє прошу врахувати!

solovey_Дата: Понедельник, 07.11.2016, 23:06 | Сообщение # 2488
Подполковник
Цитата Amadeus ()
тикати незнайомим людям
Мені така кількість років!Що якщо ти один то ТИ!А коли двоє і більше то ВИ. biggrin .А по копу я зрозумів ,мусорки копаєш.Іноді на них вилазить рижик з ВДІ 6 .Я по таких злачних місцях не шукаю biggrin не доріс так би мовити,іноді за годину пошуку !можу не почути ні один сигнал,но є знайомі котрі люблять копати що небудь .професійні пошуковики . biggrin .Тіпа тебе,їм або КЛОН,або настраювати щось.Да і щоб бред в голову не ліз на майбутнє!Показник ВДІ це не стала величина!Фольга попадається з ВДІ +60.І монету від фольги легко відрізнити на слух навіть в двох-тональному режимі.МД слухати потрібно.

AmadeusДата: Понедельник, 07.11.2016, 23:38 | Сообщение # 2489
Лейтенант
Цитата solovey_ ()
Мені така кількість років...
Насправді, вік не має значення, по відношенню до елементарної ввічливості.
Цитата solovey_ ()
Фольга попадається з ВДІ +60
Це зрозуміло, що від фольги нікуди не дітися, бо вона може вилазити в самих неочікуваних секторах, але можна обмежити принаймні частину непотрібних сигналів.

LeshkaДата: Понедельник, 07.11.2016, 23:41 | Сообщение # 2490
Полковник
Цитата AMD ()
поднимаю опускаю датчик грунт -85 нажимаю стрелочку грунт перескочил на +85, посдкажите как и что это такое ?

Иногда замечал такое, грунт песок. Вот для таких случаев и нужны стоковые настройки на грунт типа 00. Поставил , ( я лично потом ставлю +2) и пошел махать. Ну на крайняк медную монету кинуть и проверить.
+2 ставляю для того чтобы медная монета была +82 ( для тех кто спросит)

Поиск:

Copyright by SSC © 2024